


آموزش شهروندی :
روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهریار
ساعت 01:41 بامداد روز سه شنبه ششم خرداد ماه هزاروچهارصدو چهار طی تماس با سامانه 125 آتش نشانی شهریار انفجار در طبقه چهارم یک مجتمع مسکونی واقع در شهریار،شهرک تیسفون،کوچه باهنر گزارش گردید.
ستادفرماندهی سازمان بلافاصله زنگ حریق ایستگاه های 6 جعفریه و 3 اندیشه را به صدا درآورد و آتش نشانان با امکانات و تجهیزات کامل راهی محل حریق شدند و با توجه به اهمیت موضوع حمیدرضا دمرچی لو رئیس سازمان به همراه مهدی پوراحمدی معاونت عملیات در محل حضور یافتند.
در بدو ورود مامورین مشاهده گردید در اثر انفجار منجر به حریق و تخریب دیوارهای سه واحد مسکونی در طبقه چهارم به شرح تصاویر گردیده بود که در فرایند این حادثه یک شهروند مصدوم که با تلاش آتش نشانان ضمن اطفاء حریق و جستجوی احتمالی محبوسین در زیر آوار فرد مصدوم با همکاری عوامل اورژانس به مرکز درمانی انتقال و محل تحویل عوامل مربوطه گردید.
علت بروز این حادثه توسط کارشناسان سازمان آتش نشانی شهریار تحت بررسی می باشد.